Canvis i devolucions

Canvis i devolucions

Acceptem devolucions durant 14 dies després del lliurament del producte. No tornis cap producte sense fer-nos-ho saber amb antelació!

Els productes retornats han d'estar en el seu estat original, sense cap mena d'ús i amb el seu embalatge original intacte. No s'acceptaran els articles usats o bruts. Quan tornis el producte t'hauràs de fer càrrec de les despeses d'enviament.

Productes malmesos o defectuosos

Treballem amb primeres marques i fem tots els esforços necessaris per assegurar-nos que tots els nostres productes lliurats estiguin lliures de defectes. No obstant això, si per algun motiu reps un producte defectuós o hi ha un error en el lliurament, posa't en contacte amb nosaltres immediatament amb una foto del problema. Som conscients de la frustració que això pot causar i farem tots els possibles per resoldre el problema de la manera més senzilla i ràpida.

No ens enviïs cap producte malmès o defectuós sense avisar-nos abans d'enviar-lo. És possible que haguem de contactar amb el fabricant per obtenir instruccions sobre com procedir.