Condicions del servei

Dades identificatives

D'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que el domini THEROLLINGSKATES.COM (d'ara en endavant, "la botiga") està registrat i és propietat de Ricard Lozano, amb NIF núm. 38100994-E, i amb domicili al Carrer de Joan Oliver, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès (Barcelona). E-mail de contacte: hola (@) therollingskates.com.

Ús de la botiga

Si utilitzes o fas una comanda a la nostra botiga, se sobreentén que acceptes les presents condicions, i al mateix temps et fas responsable que tota la informació que ens facilitis és real i fidedigna.

Continguts de la botiga

Ens reservem el dret a modificar qualsevol contingut de la botiga que considerem necessari, en tot moment i sense previ avís.

Disponibilitat dels productes

Si ens quedem sense estoc del producte que has comprat, t'ho notificarem de seguida per email. Et direm quan tenim previst rebre'n més unitats i si disposem d'algun producte substitutiu que et puguem recomanar. Si ho desitges, podrás cancel·lar la teva comanda d'immediat i nosaltres et retornarem els diners.

Responsabilitat civil

No ens fem responsables de cap pèrdua o dany, personal ni material, derivat directa o indirectament de l'ús de la botiga o dels productes adquirits. Patinar és una activitat que té riscos. Si utilitzes els nostres productes, et fas responsable de prendre totes les mesures i precaucions necessàries per evitar lesions.

Preus

Si no s'indica el contrari, tots els preus mostrats a la botiga inclouen el 21% d'IVA.

Aplicació de l'IVA

D'acord amb la normativa fiscal europea sobre l'IVA i la Llei de l'IVA espanyola, s'aplicarà el següent sobre l'IVA:

Si ets un particular resident a Espanya o la UE (a excepció de les Illes Canàries, Cèuta i Melilla, on no s'aplica IVA), o una empresa amb seu a Espanya, se't carregarà el preu de catàleg, que ja inclou el 21% d'IVA.

Si ets una empresa de la UE no espanyola amb identificador intracomunitari registrat, o ets un comprador de fora de la UE, es restarà el 21% d'IVA al preu de catàleg en el moment de fer la comanda. En aquest cas, el comprador es fa responsable d'abonar qualsevol impost (d'importació, aduanes, estatal, etc.) que estableixi la llei del país corresponent.

Legislació i jurisdicció aplicables

La relació contractual entre el comprador i THEROLLINGSKATES.COM es regeix per les lleis espanyoles. Qualsevol disputa o litigi entre les parts serà dirimit en els Jutjats de la ciutat de Barcelona.

Cistella

La cistella està buida.